مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی در پایگاه حضرت معصومه (س) در تاریخ13/11/93رأس ساعت 3:30بعدازظهر باشرکت60نفراز خواهران بسیجی برگزار گردید.مراسم با سخنرانی خواهرهمتی از مربیان شجره طیبه صالحین که با موضوع سخنرانی در رابطه با دست آوردهای انقلاب اسلامی وبیداری اسلامی وظایف ما در عصر حاضربرگزار ودر پایان مراسم به تعدادی از سرگروه هاومتربیان نمونه شجره طیبه صالحین هدایایی به رسم یاد بود اهداءگردید.
نشست مادران پرچمداران مقابله ،با جنگ نرم در پایگاه حضرت زینب (س) با حضور 80نفر از خواهران در تاریخ 93/11/12 با سخنرانی خواهرپاشایی رأس ساعت 3:30بعد ازظهر در محل حسینیه انصار الحسین (ع) شهرک شهداء برگزار گردید.
در پی اهانت به ساحت مقدس پیامبراسلام ختم سوره محمد(ص) با حضور 47نفر ازخواهران حلقه های صالحین درتاریخ 93/11/4 پایگاه حضرت فاطمه(س) برگزاروهمچنینی ختم 63هزار صلوات به صورت دسته جمعی دراین پایگاه برگزار گردید.
به مناسبت وفات حضرت معصومه (س)در پایگاه حضرت معصومه (س) گردهمایی سبک زندگی اسلامی با شرکت 86 نفر از خواهران بسیجی وسخنرانی خواهرطلبه سهیلا خسروی با موضوع سبک زندگی اسلامی رأس ساعت 3:30بعد ازظهر روز 93/11/11ر محل پایگاه برگزار ودر ادامه برنامه باقرائت دعای توسل وعزاداری با مداحی زهرا همتی برگزار گردید
امام خمینى احیاگر اسلام ناب محمدى صلـى الله علیه و آله و سلـم، در عصـر حاضـر، همه اقشار جـامعه را حیات بخشیـد. در ایـن میان تحـولـى که در قشر زنان به بـرکت انقلاب اسلامـى و روشنگریهاى آن بزرگوار به وجـود آمد، بسى ارزشمند و در خـور تإمل است. ایشان به لحاظ مظلومیتى که بر زنان در طـول تاریخ، هـم در عصر جاهلیت قدیـم و هـم در دوران جاهلیت مدرن وارد شده، تلاش فراوانى را در جهت آگاهـى بخشیـدن به ایـن قشر نسبت به ((گـوهر وجـودى زن)) و ((حقـوق انسانى و اسلامى)) او نمـود. بخـش کـوچکـى از دیدگاههاى حضرت امام در ایـن عرصه با عنوان ((الگوى زن مسلمان و الگوى زن غربـى)) در ایـن مختصر مـورد بررسى قرار مى گیرد تا از رهگذر آن تفاوت فاحشـى که میان دو نگرش اسلامـى و غربـى نسبت به زن وجـود دارد، آشکار شـده و جایگاه والا و ارزشمنـد زن در فرهنگ و جامعه اسلامى روشن گردد.انقلاب اسلامـى به رهبـرى امـام خمینـى همچنــان که در همه ابعاد تحـولـى عمیق ایجاد کرد، در جهت تجدید حیات زن مسلمان نیز نقـش تعیین کننـده اى از خـود بجا نهاد. ارزشها را در ایـن قشـر جامعه متحـول ساخت. اگر تا دیروز ((طفیلـى گرى)) دیگران و ((برهنگـى)) ارزش بود، امروز ((بازگشت به خویشتـن)) و ((استقلال)) ارزش است. اگـر دیروز در میان تـوده اى از زنان آرایـش کـردن و خـود را به اقسام مدهاى غربى آراستـن و در کوچه و خیابان و مجالـس و محافل با ظاهرى فریبنده ظاهر شدن نشانه ترقـى و پیشرفت بـود، به برکت انقلاب ورود به عرصه هـاى سیـاسـى اجتمـاعى و فـرهنگـى و تجزیه و تحلیل حوادث و مسایل و حضور فعال در سرنوشت خویـش داشتـن، ارزش شد.
امام خمینـى بـا نگـرش عمیق خـود در اوایل پیـروزى انقلاب بـراى رهایـى کامل از فرهنگ مبتذل غرب به زنان هشدار دادند، که ((آدم شدن در گرو رها شـدن از مـدهاى غربـى است)).(29) به برکت تحـول ارزشه، جلـوه هاى زیبایـى در حیات بـانـوان مسلمـان ظهور کـرد، زنانى که فرزنـدان رشید خـود را براى دفاع از اعتقادات دینـى و ارزشهاى انسانى و استقلال و هـویت خـویـش به قربانگاه فرستاده و مهمتر اینکه بر آن افتخار مـى کردند. مادرانـى که فرزندان متعدد خـود را براى قربانـى شـدن در راه دیـن تربیت مـى کردند و آن را براى خود افتخار مـى شمردند. همسرانـى که شـوهران جـوان خـود را بـراى دفـاع از حق و حقیقت به حضـور در جبهه هـاى نبـرد تشــویق مـى کـردنـد و همه گـرفتاریها و مصیبتهاى فقـدان آنها را به جان خـریـده و خـم به ابـرو نمـىآوردنـد. در صـورت شهادت آنــــان، فرزندانشان را چـون پـدر تربیت مـى کردند تا تداوم بخـش راه آنان باشنـد. چه دختـران جـوانـى که با کمال ایثـار و فـداکـارى بـا جانبازان ازدواج کرده و با کمال رضایت به خـدمت آنان در آمده و بر آن افتخار مـى کردند و شیرینى ایثار و فداکارى نسبت به مجاهد راه خـدا را بر تلخـى مرارتها و دشـواریهاى زندگـى با جانبازان ترجیح مى دادند.در یک کلمه زنان با الهام از حضرت زهرا(س) و دخت گرامـى اش زینب کبـرا(س) فـرهنگ ارزشهاى انسـانـى، فـرهنگ ((عفـاف و تقــوا))، ((ایثـار و فـداکـارى)) و ((مبارزه بـا ظلـم و بـى عدالتـى)) را جایگزیـن ((فرهنگ طفیلى گرى)) و ((مدپرستى)) و ((برهنگى و بى بند و بارى)) نمـودند. و اینک وظیفه ماست که در تداوم ایـن فرهنگ و انتقال آن به نسلهاى آینده بکوشیـم و جـوانان را از عمق تحـولى که به بـرکت انقلاب اسلامـى رخ داده، آگـاه سـازیــم.
منابع: ـ سوره نحل، آیه 57 ـ 58.
2ـ سوره ابراهیم، آیه6.
3ـ صحیفه نور، ج6، ص185.
4ـ صحیفه نور، ج14، ص200.
5ـ ر.ک به کار و کارگر ش 1576، مقاله نقـش زن در بهسازى خـود و جامعه.
6ـ دکتـر علـى شایگانى، شرح قانـون مـدنـى ایران، ص366 (نقل از شهیـد مـرتضـى مطهرى، نظام حقـوق زن در اسلام، ص19).
7ـ نجم، آیه 39.
8ـ صحیفه نور، ج6، ص185.(حوزه الزهراء(س)شهرستان سنقر)